Diva 24 DC i ny version

Fabolas 7 m långa båtar Diva 24 DC och Diva 24 SC är optimerade för dagsutflykter med sittbrunnar stora som i en vanlig segelbåt på över 10 m. De är övernattningsbara med fullängdskojer för fyra personer.

Det mest unika med båtarna är deras smidiga hantering på vanlig trailer. De går lika lätt att sjösätta och ta upp på en ramp som vilken mindre motorbåt som helst. Den helt infällbara kölen är nyckeln till de unika egenskaperna. Detta ger i sin tur möjligheter och en rad fördelar. Du tar båten till nya vatten och kan upptäcka nya sjöar. På väg fungerar båten som husvagn. Grunda vikar får du för dig själv. Enkel och mindre kostsam vinterförvaring är en annan vinst.

Eftersom kunderna vill använda båtarna för fler övernattningar har tillverkaren utvecklat en modell med stora fönster också i överbyggnaden. Boendekomforten har förbättrats med möjligheter till 2-lågigt gasolkök, vask och vattensystem, kylbox och separat wc för den som vill. Ett uterum ger en klart större bobåt.

www.fabolayachts.se

Bildtext: Diva 24 DC i ny version. Båten är 7,26 m lång och 2,54 m bred. Pris från 356 500 kr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*