2 oktober, 2020

Ny seglingsdisplay från B&G

B&G lanserar en ny generations intelligent seglingsdatadisplay under namnet Nemesis. Den ska ge oöverträffad sikt, med fullständig anpassning eller lättanvända förinställda flerfunktionsmallar och automatiska instrumentpaneler beroende på din typ av segling.

Pressmeddelande:

Oavsett om det gäller tävling eller nöjessegling ger Nemesis seglare seglingsdata som de kan lita på, när och hur de vill se dem, oavsett förhållanden och skapar en intuitiv länk mellan instrumentnätverket och verkligheten.

En ljusstark IPS SolarMax-pekskärm med HD-upplösning, superbreda betraktningsvinklar och synlig även med polariserade solglasögon oavsett var du befinner dig ombord. Nemesis har justerbara datastorlekar, paletter och bakgrundsbelysning för optimal visning oavsett förhållanden och oavsett om du använder den på masten eller i sittbrunnen.

Den här anpassningsbara allt-i-ett-displayen kan monteras både stående eller liggande, medan den lättanvända ”drag and drop”-redigeraren ger ett brett urval av grafiska mätare, SailSteer, tanknivåer, digitala data, IP-kameravyer, histogram och bilder.

Seglare kan välja vilka data, paletter och inställda storlekar och positioner de vill ha, eller så kan de helt enkelt välja bland ett urval av förvalda inbyggda B&G-instrumentpaneler och mallar. Med ytterligare automatiska funktionslägen kan användare välja de seglingsdata som de vill visa baserat på typen av segling eller seglingsläge: lovart, från sidan, lä eller före start.

Användning av komponenter i högsta kvalitet, mängder av testtimmar och utveckling av seglare i alla förhållanden, i kombination med de mest exakta seglingsdata som finns i B&G-nätverket och instrumenten, garanterar att användare kan lita fullt ut på Nemesis. Tillförlitligheten och noggrannheten hos både data och displayen ger dig den trygghet du behöver för att fatta rätt beslut. Dessutom kan Nemesis-displayen styras via pekskärmen eller från en Apple Watch.

Nemesis är en förstklassig datadisplaylösning för segling från B&G och finns i skärmstorlekarna 9 och 12. Pis 39 990 kr.

Info: www.bandg.com