11 november, 2020

Axopar i nytt samarbete om sportig 22-fotare

Axopar tar nya grepp för att ge en djupare vattensportupplevelse med sin senaste båt, Axopar 22 Spyder. Båtarna produceras i samarbete mellan Jobe Sports från Nederländerna och Axopar Boats från Finland. De ska producera ett båtsortiment som är skräddarsytt för vattensport.

Axopar x JOBE Revolve och flaggskeppsmodellen Revolve XXII är baserad på Axopar 22 Spyder. Båten i sin tur är resultatet av ett långsiktigt, djupgående design- och produktionssamarbete ”för att ge maximal njutning av att vara på vattnet”.

Revolve är en båt för föraren, spännande och rolig att köra och enligt Axopar en av de 22-fotarna vad gäller hantering och prestanda, sjövärdighet, säkerhet och komfort ombord. Båten finns i olika kombinationer, alternativ och layouter som är avsedda att passa ett stort antal kunder och deras specifika behov.

Axopar x Jobe Revolve-båtar har ett eget och tydligt färgschema med grafik och mönster i alla detaljer. Dessa funktioner ska ”koppla ihop” Axopar och Jobe

Bland detaljerna ombord märks halkfria EVA-däckkuddar från Jobes SUP som däckmaterial på Revolve-båtarna. Detta slitstarka material ger ökat grepp, komfort och en varm känsla under fötterna.

Axopar x Jobe Revolve gör ett omisskännligt intryck med sitt vita skrov och Jobes grafikpaket med neongröna detaljer och ytterligare interiördetaljer i turkos, fyllda med Jobe-detaljer och detaljer.

Varje båt levereras unikt med Jobe Experience Package som standard. Till exempel ett komplett Aero Yarra SUP-kit, Axopar x Jobe-hängmattan, Peak towable (inklusive en 12V luftpump), bogseringslina och två Jobe livvästar.