24 november, 2020

Ingen båtmässa i Göteborg 2021

Båtmässan i Göteborg ställs in 2021. Mässan skulle ha hållits i början av februari, men coronapandemin sätter stopp för planerna.

– Coronaviruset har dessvärre fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Utifrån rådande omständigheter och regler för sammankomster ser vi tyvärr inte att det är möjligt att genomföra evenemanget. Båtmässan arrangeras istället 4–13 februari 2022, säger Jacob Ryder, affärsansvarig Båtmässan Göteborg.

Hur ska ni agera med er egen mässa och eventuella andra aktiviteter?

Istället för att arrangera Båtmässan tittar vi på möjligheten att genomföra något som har arbetsnamnet Västkustens Båtvecka istället. Tanken är att vi på batmassan.se samlar alla de egna initiativ som utställarna kommer genomföra istället för mässan ute i sina egna verksamheter. Våra utställare har fortsatt möjligheten att hålla öppet sina butiker och showrooms och det finns massor av produktnyheter att visa upp under säkra former. Mer information kommer att presenteras löpande på Båtmässans hemsida och i våra sociala medier så min rekommendation till alla båtmänniskor på Västkusten är att hålla utkik där!

© Emmy Jonsson