3 december, 2020

Boot Düsseldorf flyttas till april

Världens största inomhusmässa för båtar och tillbehör flyttas till våren 2021. Boot Düsseldorf hålls därmed nästa gång 17–25 april 2021.

Från början skulle Boot Düsseldorf ha hållits 23–31 januari. Det blev dock omöjligt med en pågående pandemi och stora mängder av utländska besökare och utställare från hela världen. Över 250 000 personer besöker varje år denna enorma mässa.

Efter lång väntan har därför Messe Düsseldorf beslutat att skjuta upp mässan 2021. Det ger också utställarna möjlighet att förbereda sig på ett bättre sätt. Till Düsseldorf kommer alla världens båt- och tillbehörstillverkare och för många av dem är mässan ett väldigt viktigt tillfälle för att marknadsföra sina produkter och sälja båtar.

– Enligt information från de experter som vi har talat med bör läget med corona vara betydligt bättre på vårkanten, säger mässans vd, Wolfram Diener.

Boot satsar mycket på aktiviteter för yngre båtägare och vattensportälskare av alla sorter. Bland nyheterna på ,mässan 2021 finns ett stort dyktorn.

Info: www.boot.com