10 december, 2020

Allt för sjön blir digital 2021

En app som blir en ”Digital Båtvecka” ersätter Allt för sjön i Stockholm 2021. Den 12–21 mars hålls denna digitala version av Stockholms båtmässa.

– Syftet med Allt för sjön Båtvecka är att boosta och kicka igång båtlivet precis som Allt för sjöns båtmässa tidigare gjort, säger Hanse Thorslund, projektchef för Allt för sjön.

– Under denna period flyttar utställarna in i appen och erbjuder båtentusiasterna premiärer, nyheter, erbjudanden och mycket inspiration. Smarta funktioner och kartor kommer göra det lätt att både söka, hitta och ha direkt kontakt med branschens företag, säger Hanse Thorslund.

Den digitala plattformen kommer att utvecklas som en app för att tillgodose smartphones och tablets, men den kommer även att fungera på webben.

– Över 90 procent av befolkningen har smartphones och över 70 procent har läsplattor. För det aktiva båtlivet i rörelse och utomhus är dessa givna informations-, inspirations- och sökhjälpmedel. Inom en snar framtid lanseras även 5G, vilket ytterligare stärker kraften i en mobil app för Allt för sjön.

Info: www.alltforsjon.se

Bildtext:
Allt för sjön fokuserar på information via mobilen i stället för fysiska möten. Mässan förvandlas till en ”Digital Båtvecka” 12–21 mars.