10 december, 2020

Högupplöst live-ekolod

Lowrance lanserar det högupplösta ActiveTarget Live-ekolodssystemet. Det visar i realtid hur fisk rör sig i och runt strukturer när de reagerar på betet. Den här nya tekniken ger förstklassiga ekolodsfunktioner i realtid till det högupplösta HDS LIVE Ultimate Fishing System samt HDS Carbon och Lowrance nyligen lanserade Elite FS-skärmar.

Instrumenten visar högupplösta och detaljerade bilder av hur fisken rör sig i realtid. Med den här omedelbara återkopplingen kan sportfiskare justera tekniken för att få fiskarna att reagera och hugga, samt veta om det finns flera aktiva rovfiskar i området.

Med tre vyalternativ kan ActiveTarget ställas in på lägena framåt, nedåt eller Scout™. Med vyerna framåt och nedåt kan fiskare spåra fisk framför eller under den aktiva ekolodsgivaren, och läget Scout™ ger en ultrabred, översiktsvy över struktur och fiskaktivitet framför givaren – perfekt för att hitta betesbollar och stora fiskstim.

ActiveTarget är ett komplement för Lowrance Active Imaging 3-i-1-ekolod, som inkluderar extremt högupplösta SideScan- och DownScan Imaging-vyer för att hitta olika strukturer, och utmärkt objektseparation för Lowrance CHIRP-ekolod.

ActiveTarget Live-ekolod, komplett med Black Box-modul och givare kostar 21 290 kr.

Info: www.lowrance.com