19 januari, 2021

6,6 m fiskebåt med kabin från Quicksilver

Quicksilver 705 Pilothouse är en ny kabinbåt inriktad på den växande sportfiskemarknaden. Det är den andra modellen i Quicksilvers pågående uppdatering av Pilothouse-serien.

Båten har ett kantigt yttre, men ett sportigt skrov. Tillsammans med en relativt förligt placerad kabin ger det bättre funktionalitet och ett större fiskedäck i aktern.

Invändigt har 705 Pilothouse två bäddar och ett avskärmat toalettutrymme föröver. Ombord finns också ett fullt funktionellt pentry med diskho, portabel gasspis och 50-liters kylskåp.

Båten är utrustad med en syresatt låda för fisk och en integrerad fiskestation för att ta hand om fångsten. Den är avsedd för utombordare på 115–225 hk.

I versionen Elegant Explorer har båten blått skrov och specialfoliering, svarta räcken med fenderhållare i fören, svart takräcke och Rocket Launcher spöhållarräcke.

Smart Edition ger mervärde i tre tillvalspaket. Bland annat kabin med taklucka, portabel gasspis, dynor till förlig koj och vindrutetorkare. I ett elektronikpaket erbjuds en 9-tums NSS EVO3 GPS, stereo med fyra högtalare och VesselView Link-system.

Fakta Quicksilver 705 Pilothouse

Längd:                  6,63 m

Bredd:                  2,54 m

Djup:                    0,53 m

Vikt:                      1 585 kg (utan motor)

Motor:                  115–225 hk

Bränsle:                200 liter

Personer:             7

CE-klass:             C

Info:                      www.quicksilver-boats.com