24 februari, 2021

Weekendbåt på 7,3 m från Uttern

Uttern utökar med en helt ny weekendbåt, Uttern C70. Den har skapats för par och familjer som vill ut på sjön och kunna övernatta.

Båten har ett stabilt skrov på 6,60 m, ett rymligt däck, plats för upp till 8 personer och gott om utrustning. Kabinen är asymmetriskt placerad för att ge plats åt ett stort gångbord på styrbords sida till det stora fördäcket med solbädd. Räckena på kabinens tak ger bra hjälp för att hålla balansen. Båten är byggd för en utombordsmotor på upp till 225 hk och har en 200 liters inbyggd bränsletank.

Uttern C70 är en helt ny modell. Den är bland annat utrustad med en flexibel sittbrunn som kan möbleras om från sittplatser till matplats eller solbädd på ett par sekunder. Från kabinen med skjutbara sidorutor och bakre skjutdörr har man 360-gradersvy.

Båten har en dinette som kan möbleras på tre sätt: matplats, extrakoj eller framåtvända sittplatser. Den har också ett fullt utrustat pentry med 51 liters kylskåp, diskho och spis. Under däck finns kojer för två vuxna samt ett avskilt toalettutrymme med marintoalett och handfat.

Hydraulstyrning och SmartCraft är standard. Möjlighet att välja till elektronik som Simrad NSS evo3 GPS, Zipwake, Active Trim.

Uttern C70 finns med ett premiumpaket med populära tillval för en extra personlig upplevelse. I Premium Edition ingår en 7-tums Simrad NSS evo3 GPS/kartplotter, en stereo med fyra högtalare och DAB-paket, VesselView Link, komplett kapell, solbädd till sittbrunn, gardiner, kylskåp och förtöjningspaket.

I elektronikpaketet ingår en 7-tums Simrad NSS evo3 GPS, en stereo med fyra högtalare, DAB-paket och VesselView Link. Båda paketen kan uppgraderas med en 9-tums Simrad-skärm.

Fakta Uttern C70

Längd:                     7,37 m

Bredd:                      2,50 m

Djup:                        0,48 m

Vikt:                         1 642 kg

Bränsle:                   200 liter

Vatten:                     45 liter

Personer:                 8

Kojer:                       3

CE-klass:                 C

Motor:                      max 225 hk

Info: www.uttern.com