Mercury utökar VesselView till Garmin och Raymarine

Mercury Marine har lanserat SmartCraft Connect, som ger båtägare möjlighet att använda Garmins and Raymarines multifunktionsskärmar för att få tillgång till detaljerad information om status och funktion hos deras SmartCraft-kompatibla båtmotorer.

Mercury har under flera år gjort avancerad motorövervakning och funktionsvarningar tillgängliga för båtägare genom sin VesselView-teknologi. Genom lanseringen av SmartCraft Connect utökar företaget tillgången ytterligare till VesselView-funktionen. Systemet rapporterar information och data gällande motorns funktion, inklusive varvtal, hastighet, bränsleflöde, temperatur, trim och mycket mer. Med SmartCraft Connect kan upp till fyra motorer övervakas samtidigt.

– Genom att lansera SmartCraft Connect besvarar vi den efterfrågan vi har sett från båtägare och utökar därmed Mercury-upplevelsen till Garmin- och Raymarine-enheter, säger Rob Hackbarth, ansvarig för SmartCraft-produkterna.

– Vårt VesselView-system som nu finns tillgängligt för Garmin- och Raymarine-användare via SmartCraft Connect håller koll på allt och varnar om några motorvärden avviker från det normala. Det ger i sin tur båtägare lugn och ro så att de kan fokusera på viktigare saker som att njuta av sin tid ute på vattnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*