29 april, 2021

Baltic lanserar samarbete med Bamse och hans vänner

Baltic har fått sällskap av världens starkaste och snällaste björn. Den populära räddningsvästen Skipper får färgglada tryck på fram- och baksida där vi bland annat får följa med Bamse och hans vänner på äventyr i segelbåten Ida.

Västen är en certifierad räddningsväst som med god marginal uppfyller alla krav på säkerhet, funktion och synlighet. Den stabila kragen håller luftvägarna säkert över vattenytan.

– Vi gläder oss verkligen över det här samarbetet med Bamse. Bamse är en positiv förebild och har en stark profil inom hälsa, trygghet och utbildning som går hand i hand med vår filosofi kring säkerhet, säger Johan Lövqvist, vd på Baltic Safety Products.

– Det känns väldigt roligt och inspirerande att få bidra till användningen av en så livsviktig produkt som Baltics räddningsväst. Precis som med alla våra Bamse-partnerskap så har vi höga ambitioner och ser goda möjligheter för att samarbetet med Baltic ska bli både långvarigt och dunderstarkt, säger Mattias Mickelsson, ansvarig för Bamse licenssamarbeten på Story House Egmont.

Bamsevästen finns i en storlekarna 3–10, 10–20 och 15–30 kg. Färg: UV-gul. Bärkraft: 100N. Pris 599 kr.

Info: www.baltic.se