24 maj, 2021

Kompakt och prisvärd marinstereo

Fusion MS-RA60 är en kompakt marinstereo som passar perfekt för många båtägare. Den har funktioner som inbyggd DAB-tuner.

MS-RA60 har en display som är fri från imbildning i en kompakt design och är Fusions mest prisvärda marina stereo hittills. Den passar alla som vill ha en stereo med full funktionalitet på din båt.

Här ser du några av funktionerna:

  • Inbyggd Digital Audio Broadcasting (DAB) mottagare: Få tillgång till ett bredare utbud av radiostationer genom att minska statiska störningar
  • Stilren design: Anti imbildning, snygg edge-bonded skärm som kan läsas i dagsljus
  • Trådlös uppkoppling: Streama via Bluetooth och kontrollera din musik via Fusion-Link-appen
  • Multi-Zone: Volymkontroll för två oberoende ljudzoner på båten
  • Trådlöst: Styr din musik via ANT-kompatibla smartwatches eller fjärrkontrollen ARX70
  • Vattentålig: Klassade enligt IPX6 och IPX7
  • Kraft och effektivitet: Inbyggd förstärkare i klass D ger högre uteffekt för upp till fyra högtalare ombord

Tack vare en inbyggd DAB-tuner, som är den första för Fusion-stereos, kan du ställa in fler frekvenser än endast AM eller FM, vilket innebär att det är slut på tråkigt letande för att hitta den radiostation du är ute efter. Du kan också uppdatera mjukvaran trådlöst med hjälp av en kompatibel smart enhet – via Bluetooth-uppkoppling – med appen Fusion-Link. Styr din musik trådlöst via Fusion-Link-appen, ARX70-fjärrkontrollen eller en kompatibel Garmin smartwatch i quatix 6-serien.

MS-RA60 är utvecklad och designad med tuffa marina förhållanden i åtanke och designad för att hålla säsong efter säsong. Den har en edge-bonded display av hög kvalitet som är klassad enligt IPX6 och IPX7 för att klara av saltstänk, fukt, UV, damm och ännu mer.

Priset blir troligen cirka 2 500 kr plus moms.