16 juni, 2021

C-MAP med bättre sjökort och nya funktioner

C-MAP har presenterat sin senaste app för båtfolk. Inklusive en premiumversion fullspäckad med nya funktioner och mer avancerade funktioner samt inom kort ett nytt alternativ för skuggad relief, tidigare endast tillgängliga i C-MAP REVEAL-produkter för sjökortsplottrar.

Pressmeddelande:

C-MAP-appen är kostnadsfri att hämta och enkel att använda, och ger tillgång till en rad funktioner som personliga waypoints, rutter och spår, väderuppdateringar, intressepunkter, planeringsverktyg och många sätt att anpassa utseende utan abonnemang. För detaljerad navigationsdata krävs dock premiumabonnemang.

C-MAP-appen kan fungera som en komplett lösning för planering av din rutt och navigering på sjön, och för dem som använder en plotter är det en utmärkt back-up.

De detaljerade C-MAP-sjökorten passar många olika användningsområden, från kayakturen i kustnära vatten, till stora motorbåtar som ska ut på flerdagarsturer och allt däremellan – till och med även för den marinintresserade som bara utforskar jordens vattenområden och vattenleder direkt i handen.

Premium inkluderar alla funktioner som är tillgängliga för kostnadsfria användare, plus obegränsad nedladdning av offlinekartor, fullständiga navigationskartor med högupplöst batymetri, AIS- och C-MAP Traffic, 5-dagars väder längs rutten samt väderdatan som lager samt GPS-position och fullständiga navigeringsfunktioner. Premiumprenumeration ger även tillgång anpassad djupskuggning och i början av juli för första gången i C-MAP-appen – global skuggad relief.

C-MAP-sjökorten är omsorgsfullt optimerade för appen, där viktiga data markeras och noggrannheten bibehålls med en tydlig vy utan klutter. Sjökorten får data från officiella hydrografiska myndigheter, med data som uppdateras kontinuerligt och förbättras med tusentals ytterligare datakällor för att säkerställa den senaste och mest detaljerade täckningen.

Planera din rutt från datorn, surfplattan eller telefonen så synkroniseras data mellan alla enheter. När du sedan är ute på sjön kan du spara dina favoritplatser för ankring eller fiske och följa samma säkra rutt varje gång med det markerade spåret som visas på din personliga karta. Kolla dessutom in tusentals intressepunkter på sjökorten, som marinor, hamnar, stränder och bränslestationer.

Info: www.c-map.com