16 juni, 2021

Kolla de olika modellerna och leveransstatus här:

Vilken bräda kan passa dig eller din familj? Gå sedan in på de olika svenska hemsidorna för Flite, Jetsurf och Onean och läs mer. Kontakta oss på Electrosurf så ska vi göra det allra yttersta för att du ska få vad du vill ha. Det kan bli väntelista, förbokning för 2022s modeller eller om vi lyckas få tag på något från leverantörerna nu i sommar.

Kolla vilken bräda som passar dig bäst via länken nedan! Sedan får du hjälp av vår mycket kunniga personal. Vill du provköra innan? Visst det kan vi ordna. Du surfar t ex hos oss i Alviks Strand 30 minuter med instruktör. Vi har alla kläder och utrustning du behöver. Galet kul! Hör av dig så bokar vi! 2 500 kr som vi sedan drar av vid köp.

Jetsurf

Jetsurf är kungen av motordrivna surfbrädor och finns både el- och bensindrivna. Jetsurf har även en egen världscup inom motordriven surf, www.motosurfworldcup.com. Förutom att tävla är det många som även åker “big waves” med sina brädor. Det här är på riktigt.

Jetsurf har inga modeller att leverera före 2022. Detta är marknadens mest populära och välbyggda surfbräda, definitivt störst på marknaden. Vårt bästa tips är – köp en ny nu och vänta tills den blir levererad. Alternativet är att du aldrig får någon Jetsurf eller handlar något sämre.

Lär dig mer om Jetsurf Förbeställ Jetsurf här

Fliteboard

Ljudlöst och helt opåverkade av vågor och vindar svävar du ljudlöst över vattnet. Känslan av att flyga är fantastisk och kombinerar man detta med härliga svängar så är stunden episk.

Fliteboard tillverkar dessa batteridrivna och miljövänliga brädor. På en laddning åker du mer än 1,5 timme och inom ett par timmar har du laddat upp batteriet för nästa åktur. Tekniken som lyfter är ett traditionellt bärplan med en främre och en bakre vinge. Dessa finns givetvis i flera olika former så att du kan ge dig själv de åkegenskaper
du gillar bäst och som passar bäst i det vatten du ska åka.

Vill du ha en Fliteboard till midsommar så finns möjligheten. Men, expressfilen kostar lite extra. Kan du ställa dig i kö och vänta så blir din nya bräda levererad i mitten av augusti.

Kolla in Fliteboard här! Förbeställ Fliteboard här

Onean

Onean har byggt mer volym i sin modellserie och brädorna är därmed flytande i stilla läge. Onean blir på så vis mer trygga vilket ger lätta och yngre åkare en perfekt start. Men de är ändå så kraftfulla att åkare upp emot 85-90 kg kommer upp i planing och kan njuta av härliga svängar. Perfekt att ha på landet eller i båten så att dina vänner också kan lära sig denna nya sport.

Onean är en av de största aktörerna på marknaden inom motordriven surfing. Då Onean har produktion året runt så finns möjlighet att få brädor levererade på relativt kort varsel.

Checka in Onean här! Köp Onean

Tips! Låt din ungdom lära sig motorsurfa!

Vi lär din tonåring att åka motordriven surfbräda i sommar! Under en tredagarskurs introducerar vi surfingen och deltagarna blir troligen riktigt duktiga på detta. Vi kommer att blanda praktik, teori, säkerhet, ha kul och få nya vänner.

Camp Två – 21-23 juni, 9.00 – 16.00
Camp Tre – 28-30 juni, 9.00 – 16.00

• Tre dagar i rad måndag – onsdag
• Vi startar i Alviks strand i Bromma / Stockholm på morgonen
• Pris 3 490 kr

Mer info om Kids Camp Power Surf

Kontakt:
Undrar du över något kring att surfa med motor? www.electrosurf.se
Skicka ett mail till oss på: info@electrosurf.se eller ring 0733-315 000
Gilla oss på Facebook och Instagram #electrosurf

Ja, kontakta mig om provkörning!

Få våra fartfyllda nyhetsbrev

 

DETTA ÄR EN ANNONS FRÅN ELECTROSURF