19 juli, 2021

Tre världspremiärer på Öppet Varv

Det blir tre världspremiärer och en Skandinavienpremiär på Öppet Varv, Skandinaviens största segelbåtsmässa, som hålls i Ellös på Orust 27–30 augusti 2021.

Världspremiärerna är Arcona 385, Hallberg-Rassy 400 och Hallberg-Rassy 50. Det blir också Skandinavienpremiär för Bavaria C38.

På Öppet Varv kommer det att finnas nya och begagnade segelbåtar, klassiska båtar, mängder med kringutrustning och 20 båtar i produktion. Det blir också mat till vettiga priser, äkta palmer och outlets för både båtprylar och sjökläder.

Publiktaket för mässor i Sverige är släppt, så länge man håller avstånd, har högt smittskyddstänk och använder sunt förnuft. Besökarna behöver inte föranmäla sig för att komma in på mässan, bara kom till Öppet Varv i Ellös på Orust.

Fri entré och fri parkering på mässans parkeringsplatser.

Info: https://www.oppetvarv.se