23 juli, 2021

Nya Hallberg-Rassy 400 seglar

Hallberg-Rassy 400 får världspremiär på Öppet Varv på Orust 27–30 augusti. Här är de första bilderna från varvets egna testseglingar.

Pressmeddelande:

Den nya 400:an är Hallberg-Rassys senast aktersittbrunnsmodell, med dubbla rattar, en modern och effektiv skrovform med dubbla roder och en lätthanterlig rigg. Interiören erbjuder val mellan en eller två akterkabiner, ett eller två toalettutrymmen, klassisk inredning i mahogny eller ljus europeisk ek.

Efter mittsittbrunnsmodellen 40C är 400 med aktersittbrunn den andra nya 40-fotsmodellen från Hallberg-Rassy på kort tid. Det första exemplet presenteras 27–30 augusti på Skandinaviens största segelbåtsmässa, Öppet Varv i Ellös, på Orust.

Mer info: https://www.hallberg-rassy.com/sv/batar/nyhet-hallberg-rassy-400/