22 oktober, 2021

Sealine utökar med 12 m familjebåt

Sealine fyller upp sitt modellprogram mellan S335 och S430 med sin nya S390 som ingår i tillverkarens S-line. Båten har en mycket öppen planlösning både inne och ute och stora skjutbara delar som gör att även taket kan öppnas upp.

Sealine säger själva att de har lyckats få plats med många av finesserna från storasyster S430 i ett mindre format i den nya modellen. Båten kombinerar hög komfort med sportigt båtliv i en båt under 40 fot. Även om det regnar eller är ruggigt så ger båten bra skydd.

Skrovet har en rejäl V-botten och skrovsidorna är försedda med stora fönster för att släppa in ljus. Hela förarplatsen skyddas av ett tak som kan öppnas och stängas på ett enkelt sätt.

På akterdäck finns en stor, L-formad soffa och ett rymligt matbord. Layouten är gjord så att utrymmena ”flyter samman”. En Biminitopp är integrerad i taket.

Pentryt har ett tvålågigt gasolkök samt kyl i standardutförandet, men den som vill kan få elektrisk spis (tillval).

Boutrymmena fördelade på för- och midkabin. De stora skrovfönstren släpper in gott om ljus och skylights ger frisk luft. För första gången kan Sealine erbjuda olika layouter för inredningen med bland annat en större master cabin med badrum och ett fullt utrustat pentry. Man kan även välja ett större stuvutrymme och större badrum.

Fakta Sealine S390

Längd:                     11,99 m

Bredd:                      3,85 m

Djup:                        1,19 m

Vikt:                         10 520 kg

Bränsle:                   900 liter

Vatten:                     200 liter

Personer:                 10

Motorer:                   2xVolvo Penta D4 320 hk stern drive, 27 knop

2xVolvo Penta D6 380 hk stern drive, 34 knop

Pris:                         4,3 Mkr

Info:                         www.trulyboating.se