12 januari, 2022

Nya marina Fusion stereos och högtalarkit – för enkel och snabb ljuduppgradering

Garmin lanserar den marina stereon MS-RA60 och högtalarkitet i EL-serien samt MS-RA210 premium marinstereo och högtalarkitet i XS-serien från Fusion Entertainment. Genom att göra ett paket av den marina stereon MS-RA60 eller MS-RA210 tillsammans med högtalare i antingen EL-serien eller XS-serien har Garmin gjort det enklare för dig då det är dags att uppgradera ljudåtergivningen ombord. Här erbjuds en prisvärd allt-i-ett lösning fullspäckad med avancerad ljudfunktionalitet och modern estetik.

Pressmeddelande:

Fusions kit med stereo och högtalare levererar högkvalitativt ljud och innovativa funktioner såsom Multi-Zone-teknologi i två zoner och en inbyggd klass-D förstärkare för högre effektivitet och bättre uteffekt. Fusion MS-RA60 och MS-RA210 erbjuder avancerade anslutningsmöjligheter och ger dig möjlighet att styra musiken via Fusion-Link-appen med din kompatibla smarta enhet eller via Fusion Link Lite-appen på Garmin smartwatches. Dessutom kan Fusion MS-RA60 använda sig av Bluetooth-teknologi för enklare trådlösa mjukvaruuppdateringar.

Högtalarna i både EL-serien och XS-serien har en robust och tålig design med formsprutade koner av polypropen (IMPP) för kristallklar ljudåtergivning, även vid hög volym. För att vara skyddade i den tuffa marina miljön med salt, fukt, damm och UV-strålar är högtalarna i XS-serien tillverkade enligt Fusion True-Marine-standards.

Rekommenderat cirkapris för den marina stereon MS-RA60 och högtalarkitet i EL-serien och MS-RA210 premium marinstereo och högtalarkitet i XS-serien ligger mellan 3 999 kronor upp till 6 399 kronor.

Info: www.garmin.se