25 januari, 2022

Navionics+ – nya sjökort

De nya sjökorten Garmin Navionics+™ och premium Garmin Navionics Vision+ för Garmin sjökortsplotters har ett integrerat allt-i-ett-innehåll för både hav och sjö. De innehåller också flera verktyg som hjälper dig att navigera smartare och säkrare.

Bland de nya funktionerna finns en ny sjökortspresentation, dagliga sjökortsuppdateringar och avancerade funktioner för automatisk ruttplanering. Sjökorten har skuggade djupkurvor i färg, ned till 0,5 m djupkurvor, skuggning vid grunt vatten samt åtkomst till innehållet i Active Captain Community som ger värdefulla insikter kring intressanta platser (POI) samt rekommendationer och råd från andra båtförare i området.

Garmin Navionics+ och Garmin Navionics Vision+ har ett helt nytt utseende, de är färgstarka och har en större detaljrikedom som ger en mer intuitiv presentation och upplevelse vid navigation, både på hav och sjö.

Garmins nya sjökort innehåller också Auto Guidance+, automatisk ruttplanering som har gjorts snabbare med större detaljrikedom. Då du har valt plats att utgå från och vart du vill ankomma tar Auto Guidance+ med en mängd olika faktorer i beräkningen; höjd, sjökortsdata, populära rutter och önskat djup. Därefter skapas en föreslagen rutt som du kan följa hela vägen fram till din destination.

Källa och info: www.garmin.se

Bildtext: Garmins nya sjökort Navionics+™ och Navionics Vision+.