1 april, 2022

Premiär för nytt RIB-märke i Sverige på Eriksberg Boat Show

Northstar Boats får Sverigepremiär på Eriksberg Boat Show 8–10 april. Stockholm Boats AB är exklusiv distributör och återförsäljare i Sverige.

– Northstar positionerar sig på nivån över befintliga storsäljare i Sverige med hög detaljkvalitet och stilren design. Tuber i hypalon, dynor i Silvertex och hydraulstyrning är standard, säger Anders Hagenbjörk på Stockholm Boats AB.

– Modellprogrammet lämpar sig mycket väl för svenska förhållanden och passar både den som använder båt professionellt dagligen i alla väder samt även för familjeutflykter.

Under Eriksberg Boat Show i Göteborg 8–10 april premiärvisas nya Northstar Orion 6. För tillfället finns Northstar Orion 6 och Axis 4.2 hos återförsäljaren för leverans under säsongen 2022.

Northstar började bygga RIB-båtar för över 20 år sedan. Sortimentet omfattar nästan 70 modeller för både privat och kommersiellt bruk. En stor del av modellerna tillverkas enbart för ett flertal länders kustbevakning samt försvar.

Konventionella RIB-båtar tillverkas i längder från 2,7 m till 12 m.

Kraven från kommersiella aktörer, kustbevakning och försvar gör att Northstar har kapacitet för att tillverka RIB-båtar med mycket hög kvalitet. Detta i kombination med tillverkning för den privata marknaden gör att Northstars RIB-båtar har en hög nivå av innovation, kvalitet, prestanda och komfort.

Modellserierna Axis och Orion lämpar sig mycket väl för svenska förhållanden och passar både den som använder båt professionellt.

Stockholm Boats AB är exklusiv distributör och återförsäljare i Sverige. Under 2022 tillkommer återförsäljare i södra Sverige samt på Västkusten.

Info: www.northstarboats.se