28 april, 2022

Världspremiär för Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition

Brabus Marine lanserar ännu en raffinerad dagtursbåt. Den nya modellen heter Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition och hade premiär på Mallorca.

Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition är designad speciellt för dem som vill uppleva en båt med höga prestanda i kombination med en egen stil.

Axopar, som tillsammans med bilförädlaren Brabus står bakom Brabusbåtarna, har utlovat fler spännande modeller. Den nya modellen är en efterföljare till Brabus Shadow 900 Black-Ops limited edition. Skillnaden är bland annat att den nya och eleganta Deep Blue Signature Edition ännu mer ska ge en typisk Brabuskänsla till båten. På samma sätt som de lyxiga Brabus superbilarna utvecklades Shadow 900 Deep Blue Signature Edition med högt fokus på detaljer.

– Deep Blue har tidlös elegans och utstrålar allt som Brabus Marine står för. Den utmärker sig genom ett suggestivt färgschema, inspirerat av världshaven, och ett bekvämt nytt loungealternativ för ett utökat socialt utrymme. Den premium Brabus Platinum-klädseln kompletterar båtens djupblå skrov och skapar tillsammans den ultimata signaturlooken för denna nya utgåva, säger Jan-Erik Viitala, Axopar och Brabus Marines grundare.

Brabus Shadow 900-serien är utrustad med ett urval av premiumfunktioner och detaljer, allt från Deep Blue-färgschema till smart och nytänkande utrymmesutnyttjande. Kunderna kan välja mellan ett helt öppet akterdäck, ett omfattande utrustningspaket, förvaring för äventyrs- och friluftslivsutrustning eller den lyxiga och bekväma akterkabinen med en ”queen size” sovplats.

För mer komfort och socialt utrymme ombord kan Shadow 900 Deep Blue Spyder och Sun-Top-modellerna levereras med ett nytt och förbättrat loungepaket, som ger bättre möjligheter för avkoppling eller kvalitetstid med familj och vänner.

Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition är försedd med dubbla Mercury Marine 450R 4,6-liters V8 utombordsmotorer. Båten har en toppfart på över 60 knop, men den är samtidigt enkelt att hantera och köra. På instrumentbrädan sitter multiskärmar med pekskärmsteknik medan båtens intelligenta styrmodul med bogpropeller ger hög manövrerbarhet.

Samtidigt lanseras Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition. Den produceras i samarbete mellan experten den italienska urmakaren Panerai och Brabus och är en dykklocka med begränsad upplaga. Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow Edition är begränsad till endast 200 enheter.