18 augusti, 2022

Hundratals deltagare i #livetibåtlivet 22–23 juli

Svenska Båtunionens initiativ att ta bilder från båtlivet under ett dygn en vanlig svensk sommar fick hundratals fotografer att sätta #livetibåtlivet på sina bilder i sociala medier under sommaren.

Idén med projektet var att få en bred dokumentation av allt med båtlivet, både det härliga men kanske också det lite jobbiga, kanske smutsiga eller läskiga. Engagemanget blev stort och flera hundra personer delade tusentals bilder under hashtaggen.

En jury bestående av representanter för unionsstyrelsen och Båtmässan i Göteborg och Allt för sjön i Stockholm kommer att välja 50 extra bra bilder, vars fotografer får fyra fribiljetter till någon av mässorna.

Genom att gå in på Instagram och Facebook och söka på #livetibåtlivet kan du själv hitta alla härliga bilder med livet i båtlivet tagna under dygnet 22–23 juli i år.