1 september, 2022

BoatBuddies AB lanserar Sveriges första digitala marina

BoatBuddies lanserar Sveriges första digitala marina. Det är ett nytt sätt för Sveriges båtägare att få tillgång till smarta båttjänster genom appen som finns tillgänglig för både iOS och Android.

I BoatBuddies app guidar Hamnkapten Bud dig som båtägare med tips och råd i situationer som lätt kan bli stressiga, ger dig tillgång till checklistor kring hur du på bästa sätt tar hand om din båt, både för ett tryggt båtägande samt för att bibehålla värdet. Utöver det finns även en digital servicejournal, dagbok och möjlighet att beställa kvalitetssäkrade båtrelaterade tjänster.

Dessutom kan man uppgradera sin båt till en smart båt där du som båtägare har uppsikt över din båt dygnet runt, året runt i appen. Skulle gränsvärdena för bland annat batterispänning, position eller vattennivå överskridas får du en notifiering och undviker enkelt otrevliga överraskningar.

– Allt mer i vår vardag blir digitalt och inom det marina båtlivet ser vi flera spännande projekt. Båtvärlden har ännu inte tagit till sig modern teknik på samma sätt som många andra branscher men vi ser hur vi kan öka säkerheten, tryggheten och glädjen för många båtägare med de lösningar vi nu erbjuder. Dessutom får våra kunder professionell hjälp om problem uppstår ute till sjöss tack vare samarbetet med Sjöassistans, säger Göran Strandberg, medgrundare och styrelseordförande BoatBuddies.