9 september, 2022

Båtlivspodden live från Gustavsberg

Den här gången har Båtlivspodden besökt båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg.

I veckans avsnitt har vi bytt poddstudion mot en segelbåt när vi spelar in mitt under pågående båtmässa i Gustavsberg! Det låter som en klyscha, men det är verkligen ett fullspäckat avsnitt med intervjuer med Mats Eriksson, vd på Sweboat och Peter Karlsson, verksamhetschef på Svenska Båtunionen. Vi pratar också med Navigationsgruppen om utbildningen Boat Camp, drömresmål med charterbolaget Dream Yacht Charter och så tar vi såklart tempen på besökarna på bryggan.

Inte helt oväntat går även nyhetssvepet i mässornas tecken när Lars-Åke bjuder på spaningar från de mässor han har besökt på Västkusten. Vi pratar om nya spännande samarbeten i branschen, om Sveriges första digitala marina, Nimbus nya satsning på eldrift och om #livetibåtlivet.

Programledare: Hanna Hellberg

Bisittare: Lars-Åke Redéen

Gäster: bl.a. Mats Eriksson & Peter Karlsson

Producent/Ljud: Tina Jacobsson