7 oktober, 2022

Nordkapp lanserar Gran Coupe 905 med Mercury V12

Nordkapp Gran Coupe 905 blev snabbt en framgång när den lanserades. Nu uppdaterar Nordkapp med en ny version med Mercury V12 på 600 hk.

Gran Coupe 905 V12 är den första i sitt slag från Nordkapp med den stora V12-motorn. Den erbjuder fantastiska köregenskaper i kombination med ett kraftpaket från Mercury på aktern. Gran Coupe 905 V12 kommer med ett helt separat design- och utrustningspaket, som kommer att levereras exklusivt för denna båtmodell.

Nya Gran Coupe 905 V12 har ett nytt skrov, anpassat till den massiva effekten i Mercury V12-motorn, för att ge bra kontroll i både höga och låga hastigheter. Skrov och motor fungerar bra tillsammans, vilket ger dig en hög nivå av komfort. Mercurys nya V12 är fantastiskt tyst, både ljud- och vibrationsmässigt, vilket ger båten en ännu tystare gång. V12-tekniken och 2-växlad växellåda ger förbättrad bränsleförbrukning och möjlighet att köra på lägre varvtal.

Gran Coupe kommer med ett eget V12-utrustningspaket som bland annat innehåller ett eget skräddarsytt V12-kuddset, 2st Garmin 1223 monitorer, Fusion XXL stereopaket, svarta stänger och plywood, en egen V12 mjukdörr samt ett svart tak och tonade rutor på styrhytten. Detta ger Gran Coupe V12 en tuff känsla som verkligen sticker ut. Båtarna kan levereras från och med säsongen 2023.

Fakta Nordkapp Gran Coupe 905 V12

Längd:                              9,12 m

Bredd:                               2,98 m

Vikt:                                   2 550 kg utan motor

Bränsle:                            309 liter

Vatten:                              48 liter

Hålltank:                           48 liter

Motor:                               600 hk

Personer:                         7

Info:                                   www.nordkapp.se