2 december, 2022

Ny 360 sidors bok om Hallberg-Rassy

I den nyutgivna boken ”Historien om Hallberg-Rassy – Legendariska båtbyggare” beskrivs det svenska varvet Hallberg-Rassys resa genom hela nio decennier från 1940-tal, fram till nutid.

Företagets historia är en framgångssaga som än idag inte skymtar någon slutstation. Den här rikt illustrerade boken innehåller mängder med nya intressanta fakta, bilder och berättelser som aldrig tidigare publicerats. Här finns till och med fyra hittills okända båtar avbildade, som aldrig byggts.

Den här påkostade 360-sidorsboken är stor till både formatet och omfånget, 317 mm hög, 237 mm bred och 29 mm tjock, på 360 sidor med omslag. Texterna är på svenska, men det finns även en engelsk upplaga.

Boken är mycket välinitierad, med texter av Magnus Rassy, båtjournalisterna och författarna Bengt Jörnstedt och Curt Gelin. Boken är till 70 procent ny och bygger till 30 procent på den svenska boken Båtbyggaren Christoph Rassy.

Legendariska svenska Hallberg-Rassy är ett av världens allra mest respekterade och framgångsrika båtvarv. Den här boken är ett måste för alla segelbåtsälskare i allmänhet och Hallberg-Rassyfantaster i synnerhet.

Boken kan köpas här: https://shop.hallberg-rassy.com/contents/en-us/d86_Books-and-Charts.html