3 december, 2022

Båtdelning De Luxe – bli delägare i en lyxutrustad Sunseeker 95

Båtdelningstjänster gör det möjligt att få tillgång till en bra båt utan att behöva köpa båten. Nu finns det möjlighet att bli delägare i en Sunseeker 95 till mycket lägre kostnad än att köpa hela båten. Men smakar det så kostar det, en hel del i det här fallet.

Pressmeddelande:

Den tyske affärsmannen Martin Huber driver ett framgångsrikt företag med namnet Meros. Det företaget står bakom möjligheten att bli delägare i en Sunseeker 95 – ”inklusive allt”. Yachten kommer att visas i Hall 6 på boot Düsseldorf i januari nästa år.

Den som vill ha tillgång till yachten kan välja mellan ett klassiskt delägarskap genom att investera i en fjärdedel av yachten eller ett annat upplägg med namnet Flexshare.

Beroende på varje kunds personliga ekonomiska möjligheter tillåter Meros kunder att bestämma sina årliga kostnader och sina avskrivningskostnader eller förluster, vilket ger möjligheten till en lyxig livsstil utan ekonomiska osäkerheter.

Gemensamt är Meros-standarden för service och kvalitet, som kommer att visa på Boot Düsseldorf 2023. Där visas en helt ny Sunseeker 95 Yacht, designad i samarbete med Sunseeker speciellt för delat ägande. Sunseeker 95 ”Meros Line” blir inte bara den största yachten som visas i Sunseekers monter, den professionella besättningen kommer också att finnas där.

Meros koncept bygger på ett antal möjligheter:

Ger ägare av 50 till 70 fot yachter möjligheten att ”byta upp” till en större yacht.

Kräver inte att alla ägare och medlemmar är på plats innan var och en kan börja njuta av sin investering.

Bra för dem som inte vill ta hela den ekonomiska risken för en stor yacht.

De upplägg som finns för närvarande:

The Quarter

25% andel (12 veckor): 1 000 000 GBP

Beräknad årlig driftskostnad: 170 000 EUR

Baserad på sydvästra Mallorca

Bemannad med komplett besättning

Flexshare

6 veckors andel: 1 062 000 GBP

Fast årlig driftskostnad: 240 000 EURO

Baserad på sydvästra Mallorca

Info: www.meros-yachtsharing.com