27 februari, 2023

Liten bärbar elektrisk kylbox

Dometic uppgraderar sin bärbara elektriska kylbox CFF12 med en ny modern design och 18 procent större volym med nästan samma storlek som den nuvarande modellen. Dometic CFF 12 är tillräckligt liten för att rymmas i personbilar och mellan framsätena på vans, så att resenärerna kan släcka törsten under långa bilresor.

Volymen har ökats från 11 liter till 13 liter med bibehållen bredd. Det inre utrymmet är nu tillräckligt stort för att rymma 20 stycken 33 cl-burkar. Den lätta kompressortekniken och den superslimmade designen hos Dometic CFF12 gör den lätt att bära. CFF 12 kyler kontinuerligt för att minska energiförbrukningen, oavsett omgivningstemperatur.

En ny funktion är den avtagbara och justerbara mugghållaren för olika storlekar av flaskor och muggar. Under den avtagbara mugghållaren finns nu ett förvaringsutrymme för små prylar som telefon och nycklar. Precis som tidigare kommer CFF12 med en robust axelrem så att kylboxen enkelt kan tas med från bilen till campingplatsen eller picknicken på stranden.