18 april, 2023

19 mil sommarupplevelser när Göta kanal öppnar

Kultur, konst, mat, båtkryssningar, äventyr och svensk sommar. Det ska vara enkelt att skapa sin drömresa. Göta kanal samlar alla upplevelser på en och samma bokningssida där det går att skräddarsy unika sommaräventyr på kanalen.

Med 19 mil sommarpärlor, musikupplevelser, spektakulära kulturarv och sommarsvalkande glasshak bjuder Göta kanal på mycket att se, göra och uppleva. Den 3 april öppnade destinationens nya bokningsplats upp för ressugna besökare. En helt ny och inspirerande webbplats som samlat allt utbud en besökare på kanalen behöver för att planera, boka och skapa sin egen unika upplevelse på Göta kanal.

– Det här är en stor satsning från vår sida. Nu ges våra tre miljoner besökare möjligheten att skräddarsy unika resor och äventyr. Du planerar och skapar vistelsen med kryssningar, övernattningar, konserter, cykelbokningar, ja i princip allt man kan tänka direkt på hemsidan i en och samma kassa, säger Magnus Hollwin marknads- och kommunikationschef på AB Göta kanalbolag.

– Vi vill göra det enklare för besökarna att upptäcka hela kanalen med smultronställen man inte kände till. Här finns 19 mil av möjligheter för den som är nyfiken.

Arbetet med att skapa en enklare väg till drömresan har även bestått i att skapa en tryggare bokningsupplevelse och en tydligare överblick av allt som finns att göra utmed Göta kanal. Önskningar som nu blivit verklighet enligt Magnus Hollwin.

– De senaste åren har många återupptäckt hur fantastiskt Sverige är att semestra i, och att Göta kanal är en stor del av det. Därför är vi otroligt glada över det stora intresset som finns och tror på en riktigt stark besökssommar även 2023, säger Magnus.

Info: www.gotakanal.se

Källa och foto: Göta kanalbolag.

Bildtext: Göta kanal samlar alla upplevelser på en och samma bokningssida.