18 april, 2023

Waterfront Days Nacka Strand 27–30 april

Helgen 27–30 april är det dags för Waterfront Days Nacka Strand igen. Det är en båtvisningshelg i ett samarbete mellan kollegor i branschen.

Under helgen kommer ett 20-tal företag att visa ett 60-tal nya båtar i hamnen vid Nacka Strand i Stockholm. Det finns även möjlighet att prata med olika representanter för marinbranschen.

Inriktningen är motorbåtar med ett blandat utbud av aluminiumbåtar, RIB-båtar och glasfiberbåtar. Det kommer att finnas möjlighet att provköra båtarna.

Även representanter från försäkringsbolag, finansbolag och motorfabrikanter kommer att vara på plats för att hjälpa besökare att hitta bästa möjliga lösning för sitt båtägande.

Marinmäklarna AB har tidigare haft liknande event med andra företag i branschen för att gemensamt nå kunder på ett njutbart sätt vid Nacka Strand Arena.

Att ta sig till eventet är enkelt då det både går kommunalt med båtar från Stockholm City eller med buss. Parkeringsmöjligheter kommer att finnas i närområdet.

Passa på att njut av båtvisning denna helg i Nacka Strand. Kombinera gärna med en trevlig lunch eller middag på någon restaurang i området.

Öppettider:

Torsdag till lördag 11–18

Söndag 11–16

Arrangör:

Marinmäklarna AB Hamnen Nacka strand

Info och utställare: www.waterfrontdays.se