22 maj, 2023

Erbjudande till Båtlivs läsare: Uppdaterad Hamnguiden Online app

Båtliv fortsätter samarbetet med norska Hamnguiden. Den nya versionen av appen är förbättrad rent tekniskt. I år är området utvidgat till att omfatta alla natur- och gästhamnar mellan Arholma och Örnsköldsvik (Höga Kusten). Antalet hamnar som presenteras med drönarfilm ökar varje år och nu är alla natur- och gästhamnar mellan Arholma och Landsort filmade.

Alla Båtlivs läsare får gratis tillgång till Hamnguiden på nätet via koden nedan. Läsare som tidigare har utnyttjat erbjudandet kan inte använda årets kupongkod.

Norska Hamnguiden Online står bakom Båtlivs erbjudande. Hamnguiden Online är ett samarbete mellan norska Skagerrak Forlag och svenska Hydrographica. Gå in på Hamnguidens hemsida och skapa ett ID. Installera därefter gratisappen Hamnguiden i Appstore eller Google Play och börja därefter ta del av erbjudandet.

Om du vill ha tillgång via telefonen eller padda är det bäst att använda appen. Efter att ha laddat ner gratisappen från App Store eller Google Play loggar du in med samma Harbourguide ID. Det går dock lika bra att använda Hamnguiden direkt från PC eller Mac även utan app.

För att få tillgång till databasen går du in och skapar ett ID på Harbourguide: https://www.harbourguide.com/se/subscription/

På sida 2 under registreringen lägger du in kortinformation och väljer års- eller månadsabonnemang på Hamnguiden Online. Valet spelar ingen roll eftersom kupongkoden gör att ingen avgift tas ut. Kupongkoden som ska användas är: HGP2023BATLIV.

Därefter är det bara att fritt surfa runt bland all informationen. Den täcker stora delar av Sverige (inklusive Vänern och Vättern) samt Danmark och Norge.

www.harbourguide.com

 

Bildtexter: Hamnguiden erbjuder Båtlivs läsare fri tillgång att läsa den på nätet under 2023.