26 juni, 2023

Senaste Simrad® NSX™-programvaruversion Förenklar båtupplevelsen med förbättrade funktioner

ANNONS

Fort Lauderdale, Florida (juni 2023) – Simrad Yachting, en ledare inom marin elektronik och navigering, har släppt den nya 1.5 mjukvaruuppdateringen till sin senaste multi- funktionsskärm (MFD) NSX™, som introducerar en mängd nya funktioner och ger mer innovation för båtfolk. Programuppdateringen inkluderar en helt ny ekolodsdelning, fullt integrerat Mercury®-gränssnitt och kontroll, C-MAP® X-Chart Manager och X-Chart Store, samt kompatibilitet med en rad tredjeparts kartalternativ.

“De spännande nya funktionerna som denna mjukvaruuppdatering ger är oöverträffade”, säger Kevin Steinbraker, VP och General Manager, Digital Systems på Navico Group. “Vårt team arbetar flitigt med att lyssna på användarfeedback och leverera förbättrad funktionalitet, som inte bara kommer att förbättra båtupplevelsen utan kommer att fortsätta att utvecklas med användarna genom regelbundna mjukvaruuppdateringar under året. Vi är dedikerade till att tillhandahålla det bästa inom marin elektronik och utveckla produkter som kommer att möjliggöra fler äventyr på vattnet.”

Båtar med NSX kan få dessa förbättrade funktioner nu. För att ladda ner mjukvaruuppdateringen kan användare registrera sin NSX på Simrad® companion- appen och uppdateringen kommer att vara tillgänglig att ladda ner till telefonen var som helst och sedan överföras till NSX-enheten. Dessutom kan uppdateringar laddas ner genom att ansluta NSX direkt till Wi-Fi eller på Simrad Yachtings webbplats via ett SD-kort.

Med uppdateringens nya ekolodsdelningsfunktion kan sportfiskare dela sitt ekolod över flera Simrad® NSX-skärmar ombord för ytterligare vyer. Den förbättrade NSX ger också full integration med Mercury®-motorer, med anslutning till autopilot, farthållare, trollingkontroll och aktiv trim via Mercury SmartCraft® Connect.

Sedan den första lanseringen har NSX varit kompatibel med de senaste C-MAP® DISCOVER™ X-diagrammen och möjligheten att uppgradera till REVEAL™ X – som erbjuder skuggat relieflager tillsammans med ökad klarhet i satellitbilder.

Dessutom har den nya C-MAP X-Chart Manager & X-Chart Store introducerats, vilket gör att användare kan köpa, uppdatera, uppgradera och ladda ner C-MAP-sjökort direkt till sin plotter. All C-MAP-kartografi är ett enormt värde för båtägare. C-MAP- kartografin är automatiskt tillgänglig online,på Simrad Companion-appen och NSX – allt användare behöver är en enda inloggning.

“Vi är glada över att introducera den nya X-Chart Manager and Store,” tillade Steinbraker. “Som första för branschen är den här nya funktionen är en enorm fördel för användarna. Minneskort och manuella nedladdningar behövs inte längre eftersom det nya erbjudandet förenklar C- MAP-kartaupplevelsen och ger användaren allt de behöver på ett ställe.”

Simrad Yachting utvecklade NSX med det övergripande syftet att ge en enklare, mer flytande båtupplevelse för medelstora mittkonsoler och dagtursbåtar. Med enkelhet i grunden, designades NSX för att kännas omedelbart bekant och att skapa en sömlös upplevelse på vattnet oavsett om det är wakeboard, fiske eller bara en dag vid stranden.

NSX ger ultimat integration, kopplar båtfolk till fler verktyg och Simrad®-teknologier som senaste HALO-radarn. Simrad® NSX finns i 7”, 9” och 12” skärmstorlekar.

För mer information om Simrad Yachting, besök www.simrad-yachting.com.

Om Simrad Yachting
Simrad Yachting är en del av Navico Group, en division av Brunswick Corporation, (NYSE: BC), och har ledande marina elektronik- och navigationsprodukter inklusive plottrar, fishfinders, radar, autopiloter och andra produkter för både kommersiella marin- och fritidsbåtar med en historia som går tillbaka 75 år. Simrads varumärke är licensierat för användning till Navico Group som distribuerar Simrad-produkter i över 100 länder över hela världen. För mer, besök www.simrad-yachting.com.

Om Navico Group
Navico Group, en division inom Brunswick Corporation (NYSE: BC), är världens ledande leverantör av integrerade system och produkter till industrier som sträcker sig från marina– till fritidsfordon och vidare. Navico Group-portföljen består av branschledande varumärken inom energihantering, digital styrning och övervakning, nätverksanslutna enheter och marinelektronik. Några av de många varumärkena som utgör Navico Group inkluderar: Ancor, Attwood, B&G, BEP, Blue Sea Systems, C-Map, CZone, Garelick, Lenco, Lowrance, Marinco, Mastervolt, MotorGuide, Progressive Industries, ProMariner, RELiON, Simrad , och Whale.