11 augusti, 2023

Anytec lanserar nya Anytec 860T med T-topdesign

Den nya multifunktionsbåten Anytec 860T kombinerar mycket goda prestanda, spännande körglädje och orubblig attityd på ett mångsidigt sätt. Anytec 860T är den svenska båttillverkarens första båt med T-top.

Pressmeddelande:

T-top innebär full ståhöjd och tack vare smart design garanteras både förare och passagerare skydd mot vädrets makter, samtidigt som alla kan njuta av den öppna känslan ombord med ett ordentligt walk-around däck.

Kärnan i Anytec 860T är ett noggrant konstruerat och helsvetsat skrov i aluminium som levererar enastående prestanda i hastigheter omkring 60 knop. Oavsett om du söker lata dagar i solen eller vill konfrontera vågorna i de mest utmanande miljöerna garanterar Anytec 860T en oöverträffad körupplevelse och snabba transporter i alla vatten.

Ombord på Anytec 860T finns gott om plats för stora upplevelser tillsammans där 4 personer åker extra bekvämt i toppmoderna Anytec Performance-stolar som utrustats med Öhlins-dämpare. En standard inom sin klass som garanterar mjuk och behaglig körning även i hård sjö. Dessutom har båten utrustats med två sovplatser samt vattentoalett. Komfort och bekvämlighet för både dagsturer och de lite längre resorna.

Självklart kan du också anpassa båten för just ditt båtliv med möjlighet till köksmodul med kyl, fällbara sittplatser, bord samt olika lösningar för havsfiske med både spöhållare och fisksump. För dig som vill njuta av det fina vädret finns också möjlighet till en solbädd i aktern.

Anytec 860T utstrålar en aura av stabilitet och sofistikerad stil och skapar en inbjudande och lugn atmosfär ombord. Allt för att du och dina passagerare ska kunna varva ner och njuta av resan – eller ladda den med så mycket dramatik som du vill. Anytec 860T är tillverkad med omsorg. Varje detalj och svetsfog inspekteras minutiöst i linje med Anytecs orubbliga engagemang för konstruktion och design i världsklass.

Strikta och kompromisslösa kvalitetsstandarder i Anytecs egen tillverkning samt noga utvalda leverantörer garanterar att vi kan erbjuda en svårslagen kombination av överlägsna material och hantverksskicklighet i världsklass.

Med sin imponerande prestanda, fängslande design och oöverträffade kvalitet borgar Anytec 860T för en båtsäsong utöver det vanliga. Välkommen ombord!

Info: www.anytec.se