21 november, 2023

Obegränsad batteritid i nya eTrex Solar från Garmin

Garmin eTrex Solar är en lättanvänd och handhållen GPS med solenergiladdning. Den senaste versionen av den beprövade och pålitliga eTrex-serien har soleneregiladdning som kan erbjuda obegränsad batteritid1 för alla som gillar vandring, geocaching och äventyr ute i naturen. Du kan se waypoints, följa din position och hitta tillbaka till dina favoritplatser på en 2,2-tums display i hög kontrast som är enkel att läsa av även i starkt solljus.

Med Garmins teknologi för solenergiladdning kan eTrex Solar erbjuda obegränsad batteritid så att du kan stanna ute längre utan att behöva ladda din enhet. Du behöver inte tänka på att hitta platser där du kan ladda, låt solen göra jobbet åt dig. Med solenergiladdning kan du hålla batteriet fulladdat och även hjälp att återställa ett svagt batteri1.

Även utan solenergiladdning kan eTrex Solar användas i upp till 1 800 timmar i expeditionsläge.

Funktioner:

  • Moln-backup: Ta del av obegränsad lagring och ta enkelt del av kart- och trippdata, spara och dela2.

Planera: Utforma nästa dags resplan genom att skapa rutter i appen och sedan synkronisera dem med den handburna enheten.

  • Smartaviseringar: Förbli ansluten när du utforskar avlägsna områden med smarta aviseringar för sms, telefonsamtal och mer när din enhet är ihopparad med en kompatibel smartphone.
  • Geocaching Live: Ta del av automatiska cache-uppdateringar, inklusive beskrivningar, loggar och tips. Varje skatt laddas upp direkt till din profil då du är ihopkopplad med appen.
  • Väderprognoser: Var medveten om kommande väderförhållanden med väderprognoser i realtid, då din enhet är hopparad med en kompatibel smartphone.

Tack vare multi-band GPS har eTrex Solar överlägsen positionsnoggrannhet och bättre spårning i mer krävande terräng än med enbart GPS. Ta del av exakt position samt din position i förhållande till olika waypoints. Likt tidigare modeller i serien har även eTrex Solar en digital kompass som ger dig en exakt kompassriktning även då du står stilla – ännu ett verktyg för att hitta rätt ute på dina äventyr. Denna handburna GPS är robust, vattentålig enligt IPX7 och framtagen för att tåla tuffa förhållanden.

eTrex Solar finns tillgänglig nu med ett cirkapris på 3 499 kronor.

  1. Obegränsad batteritid då den används i soliga förhållanden (75 000 lux).
  2. Ett Garmin-konto krävs för att lagra data i molnet.