28 december, 2023

Världspremiär för Wallypower50 på boot Düsseldorf 20–28 januari

Wally och Ferretti Group är inte främmande för att lansera banbrytande och hisnande nya modeller. Nästa stora lansering blir Wallypower50, som får världspremiär på boot Düsseldorf 2024, som hålls 20–28 januari.

Pressmeddelande:

Wallypower50 är en viktig nyhet eftersom den ska fungera som en länk mellan wallytenders och wallypowers. Den nya båtmodellen etablerar en ny standard för att vara flexibel, praktisk, dynamisk och ikonisk.

Nyckeln till wallypower50 är den nya modellens design och dess tillvalslista. Genom lika val blir den nya modellen vad hennes ägare vill ha. Skrovet är dock detsamma med rena linjer och modern design, som återspeglar den ikoniska stilen hos de större wallypowers, men wallypower50 kan också specificeras med wallytenders omslutande fender. Wallypower50 levereras med två separata solbäddar som maximerar användningen av utrymmet på däck, särskilt när de utfällbara delarna är öppna och skapar ytterligare sex kvadratmeter akterdäcksutrymme.

Sittbrunnen har gott om sittplatser för åtta gäster under tak plus fyra till på två framåtvända bänkar. Under däck finns ett stort, öppet utrymme med stor flexibiliteten samt ett bekvämt badrum med separat dusch, en stor soffa och en dubbelsäng.

Framdrivningssystemet omfattar två Volvo Penta IPS650, som ger en toppfart på över 36 knop. Marschfarten ligger på 30 knop och hanteringen sköts med joystick (tillval). Det djupa V-skrovet ger en mjuk gång i sjön. För den som vill ha en sportigare båt finns en utombordarversion (X-versionen) med fyra 400 hk Mercury utombordare som ger en topphastighet på 48 knop och en räckvidd på 240 nautiska mil. Med Mercury 500 hk utombordare får båten över 50 knops toppfart och en räckvidd på 180 nautiska mil.