10 januari, 2024

Fullt utrustade och ultrabreda marina displayer för en bättre sjökortsupplevelse

NSX Ultrawide från Simrad Yachting är världens första heltäckande ultrabreda marina display. Nya NSX Ultrawide är upp till 63 procent bredare än NSX och ger en mer strömlinjeformad upplevelse, vilket öppnar upp för nya möjligheter och en mycket bra sjökortsupplevelse.

NSX Ultrawide finns i skärmstorlekarna 12 och 15 tum och är en mångsidig premiumlösning för en mängd olika båttyper med små till medelstora mittkonsoler. Båtförare kan uppgradera sin styrplats till en enklare och mer förstklassig display med ett bildförhållande som ger bättre funktionalitet med perfekt optimerade helsidesapplikationer och applikationsuppdelningar samt oavbrutna dataflöden som är lättare att ta till sig. Båtägare kan också skapa unika instrumentpaneler genom att kombinera flera NSX Ultrawide-skärmar för att bäst passa deras behov. NSX-plattformen har utformats med användarvänlighet i fokus för att skapa en sömlös upplevelse på vattnet.

De senaste C-MAP Discover X-sjökorten är optimerade specifikt för NSX, och NSX Ultrawide-skärmens höga pixeldensitet ger en superskarp upplösning som låter användarna uppskatta oöverträffade detaljnivåer. För inbitna sportfiskare kan extra detaljer läggas till med en uppgradering till Reveal X, med skuggad relief och satellitbilder.

X-Gen sjökorten innehåller också en mängd banbrytande nya funktioner, till exempel de nya C-MAP Safety Alerts som automatiskt varnar användare för faror längre fram, allt från grunda vatten till bojar. Dessutom är C-MAP X-Chart Manager först i branschen med att låta användare hantera uppdateringar och uppgraderingar av C-MAP-sjökort direkt från sin enhet, med möjlighet att välja anpassade områden för en nästan omedelbar nedladdning.

NSX Ultrawide erbjuder också en konkurrensfördel för OEM-tillverkare och befintliga båtägare genom att leverera en omedelbart iögonfallande instrumentpanel som sticker ut bland andra båtar. NSX Ultrawide har alla fördelarna med dubbla displayer i en enda enhet och ger en enklare, snabbare och mer effektiv installation med färre kablar, en utskärning och mindre installation.

12-tums NSX Ultrawide kostar 45 999 kr och 15-tums kostar 54 999 kr. NSX Ultrawide kommer att visas för första gången på boot Düsseldorf 20–28 januari 2024, och för första gången i USA på Miami International Boat Show 14–18 februari 2024.

Info: www.navico.com