16 januari, 2024

Finnmaster F11 får världspremiär på Boot Düsseldorf

Finnmaster har världspremiär nya Finnmaster F11 på Boot Düsseldorf 20–28 januari. Det är den första modellen i den finländska tillverkarens nya weekendserie.

Det är en sportig cabincruiser som passar bra för såväl dagsturer som längre semesterturer. Båten har mångsidiga lösningar för utrymmena ombord, bra bekvämligheter och en hög utrustningsnivå som täcker behoven även hos båtförare som kräver lite mera.

Salongen och sittbrunnen har bekväma sittutrymmen för upp till åtta personer. Salongens bakvägg har en fullt öppningsbar skjutdörr (tillval). Denna glasvägg ger även ett bra skydd mot väder och vind med stängda dörrar. Det öppna utrymmet kan även stängas till med kapell (tillbehör) för att skydda mot väder och vind.

Under däck finns sovplatser för fyra personer. En dubbelkoj i den främre kabinen kan även delas upp i enkelbäddar. Kabinerna är ljusa och luftiga med öppningsbara skrovfönster och en däckslucka. Det separata toalettutrymmet är utrustat med elektrisk toalett och dusch.

F11 har designats för att optimera prestanda, hantering och nöje i båtlivet. Båten är utrustad med två Yamaha utombordsmotorer, som ger bra köregenskaper i olika hastighetsområden.

Info: https://finnmaster.fi/sv/