28 februari, 2024

Alukin styr mot en grönare framtid med hållbara aluminiumbåtar

Alukin Boats, som ägs av Nimbus Group är redo att inom kort avslöja sina senaste framsteg mot en grönare framtid inom båtindustrin. Alukin, kända för att leverera förstklassiga aluminiumbåtar till både proffs och fritidsbåtsägare, ska kasta loss mot en ännu mer hållbar horisont.

Pressmeddelande:

– Vi har alltid haft full fart framåt för att leverera båtar som är lika hållbara som de är funktionella, och som prickar in våra kunders behov perfekt, säger Maria Nikula, Brand Manager på Alukin Boats Sweden. Vi är mer än laddade för att fortsätta förbättra våra båtars design, funktionalitet och prestanda, samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.

Alukin Boats Sweden har gjort sig ett namn genom att erbjuda ett brett utbud av aluminiumbåtar över fler modellserier: hyttbåtar, arbetsbåtar och fritidsbåtar. Varje serie är skräddarsydd för att passa de specifika behoven och preferenserna hos deras målgrupp.

– För oss handlar det inte bara om att tillverka båtar, fortsätter Maria Nikula. Det handlar om att skapa en bättre framtid för våra kunder, vår planet och kommande generationer. Vi är stolta över de framsteg vi har gjort hittills och vi är mer än redo att fortsätta driva förändringar inom vår bransch.

Info: www.alukin.se