28 februari, 2024

Fartygskollen utvidgas för privatpersoner och fritidsbåtar

Fartygskollen, som är en ledande tjänst för underhåll av fartyg i Sverige, tar ett stort steg framåt genom att öppna sin plattform för fritidsbåtar och privatpersoner.

Sedan lanseringen 2018 har Fartygskollen blivit det självklara valet för fartyg inom yrkesmässig trafik och används av allt från mindre transportmotorfartyg till större passagerarfartyg runt om i landet.

Med ökande efterfrågan och en önskan att göra den beprövade tjänsten tillgänglig för alla båtägare, oavsett storlek på fartyg, är det nu dags för Fartygskollen att erbjuda samma högkvalitativa service till fritidsbåtar.

– Fartygskollen har blivit synonymt med effektivt fartygsunderhåll och noggrann övervakning för yrkesmässiga användare. Nu är det dags att föra den expertisen och fördelarna till den växande gruppen av privatpersoner och fritidsbåtägare, säger Anders Thyr, grundare av Fartygskollen.

Fartygskollen för fritidsbåtar erbjuder enkel och kostnadsfri tillgång till verktyg för att hålla ordning och reda på båtens underhåll. Plattformen är skräddarsydd för den noggranne båtägaren som vill ha fullständig kontroll över sin fritidsbåts skick och underhållsbehov.

Den nya tjänsten har anpassats för att möta behoven hos privatpersoner och fritidsbåtägare. Funktioner som är mer relevanta för rederier har tagits bort för att skapa en mer strömlinjeformad och lättanvänd upplevelse för privatpersoner.

Info: www.fartygskollen.se