1 mars, 2024

Comstedt ny distributör för Torqeedo elmotorer i tre länder

Jan Comstedt AB är ny exklusiv distributör för Torqeedo i Sverige, Norge och Danmark. Comstedt är en väletablerad distributör med fokus på marin- och sportfiskemarknaden.

Pressmeddelande:

Sedan 2022 har företaget expanderat för att täcka den skandinaviska marknaden inklusive Finland, Norge och Danmark. Torqeedo är en av pionjärerna och ledande inom den marina elmotormarknaden med 19 års erfarenhet och mer än 250 000 sålda motorer över hela världen. Den högkvalitativa portföljen av motorer och tillbehör kännetecknas av ett högteknologiskt fokus, maximal effektivitet och komplett systemintegration.

Comstedt har letat efter ett varumärke för elektrisk framdrivning för att bredda utbudet till den skandinaviska marknaden. Comstedt som är en ledande leverantör med fler än 60 000 sålda trollingmotorer till den svenska marknaden har sett att efterfrågan på elmotorer för framdrivning ökat. Torqeedo är en perfekt matchning för att skapa ett starkare erbjudande till marknaden och kunna leverera bra elektriska lösningar. Torqeedo har med sin nya Travel-familj tillsammans med Cruise och Deep Blue-serien ett brett utbud vilket skapar möjligheter för en lösning till de flesta båtar.

Comstedts produktsortiment har alltid haft ett tekniskt fokus, Torqeedos produkter kommer att passa bra in i det programmet. God service och support är viktigt och alltid prioriterat av Comstedt för alla representerade varumärken. Målet är att utveckla ett servicepartnernätverk i samtliga länder Comstedt är verksam för att ge marknaden snabb och smidig service på samma sätt som med andra varumärken i gruppen.

Info: www.comstedt.se