31 maj, 2024

Simrad Yachting introducerar världens första fullt utrustade ultrabreda marina display med nya NSX® ULTRAWIDE

ANNONS FRÅN SIMRAD

Simrad Yachting, ledande inom marin elektronik och navigation, introducerar NSX® ULTRAWIDE, världens första heltäckande ultrabreda marina display. Den nya NSX ULTRAWIDE är upp till 63 % bredare än NSX* och ger en mer strömlinjeformad och uppslukande upplevelse, vilket resulterar i en förhöjd estetik som öppnar upp för nya möjligheter och en överlägsen sjökortsupplevelse.

De senaste C-MAP DISCOVER™ X-sjökorten är optimerade specifikt för NSX, och NSX ULTRAWIDE-skärmens höga pixeldensitet ger en superskarp upplösning som låter användarna uppskatta oöverträffade detaljnivåer.

X-Gen sjökorten innehåller också de nya C-MAP Safety Alerts – som automatiskt varnar användare för faror längre fram, allt från grunda vatten till bojar. Dessutom är C-MAP X-Chart Manager först i branschen med att låta användare hantera uppdateringar och uppgraderingar av C-MAP-sjökort direkt från sin enhet.

NSX ULTRAWIDE har alla fördelarna med dubbla displayer i en enda enhet och ger en enklare, snabbare och mer effektiv installation med färre kablar.