20 juni, 2024

SlangExpress – servicebåt för ökad tillgänglighet och snabbare service

Hydroscand utvidgar sin fordonsflotta med en servicebåt för att öka sin mobila slangservice SlangExpress tillgänglighet ytterligare. Det nya tillskottet gör det möjligt för Hydroscand att erbjuda snabbare service till kunder i båt eller på öar och skärgårdsmiljöer i Göteborg med omnejd.

Pressmeddelande:

Den 5 juni tog Hydroscand ytterligare ett steg för att öka tillgängligheten för sina kunder genom att lansera en SlangExpress servicebåt.

Syftet med satsningen är att öka service och tillgänglighet. En servicebåt gör att Hydroscands mobila slangservice, SlangExpress, kommer kunna ta sig till kunderna på kortare tid oavsett var de befinner sig. Servicebåten är utrustad för att kunna utföra akuta slangbyten och bidrar till att förhindra onödig miljöpåverkan.

– Genom båten kan vi komma ut snabbare till våra kunder som befinner sig ute på öar eller andra svårtillgängliga platser på västkusten, vilket minimerar kostsamma driftstopp för våra kunder, säger Tobias Rydell, servicechef för SlangExpress på Hydroscand i Göteborg.

– Med den nya SlangExpress-båten expanderar vi inte bara vår fordonsflotta, utan vi expanderar också våra möjligheter att leverera omedelbar service där den behövs som mest. Det här är ett bevis på vårt åtagande för att vara där våra kunder är, säger Torbjörn Wulcan, regionchef på Hydroscand i Västra Götaland.

Lanseringen äger rum på Hydroscand i Göteborg, Ruskvädersgatan 22. Här presenteras båten för Hydroscands kunder samtidigt som det erbjuds möjligheter att lära sig mer om SlangExpress och de tjänster som Hydroscand erbjuder.

SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice som utöver akuta slangbyten kan hjälpa till med förebyggande underhåll och tjänster ute på plats hos kunden. Hydroscand erbjuder tjänster som är anpassade efter sina kunders verksamhet och deras behov. Bland Hydroscands utbud av tjänster finns bland annat provtryckning, energioptimering, läcksökning, verkstadsöversyn och centralsmörjning.

Med en ökad SlangExpress-fordonsflotta, som nu inkluderar servicebåten tillsammans med servicebussar, en motorcykel och en snöskoter, bekräftar Hydroscand sitt åtagande att möta kundernas behov överallt och finnas tillgängliga även i mer avlägsna områden.