3 juli, 2024

Växande framgång för södra Sveriges största flytande båtmässa

Den årliga flytande båtmässan Karlshamn Boat Show har blivit mycket populär och nu förbereder sig arrangörerna för ännu ett rekordår. Med ett ständigt ökande antal besökare har Karlshamn Boat Show befäst sin position som en av de mest uppskattade båtmässorna i södra Sverige.

Pressmeddelande:

Båtmässan, som hålls 16–18 augusti, förväntas attrahera tusentals besökare som vill upptäcka det senaste inom båtvärlden. Men det är inte bara båtar som står i centrum i år. Båtmässan har ett rikt utbud av upplevelser för hela familjen. Med allt från att åka fort på sjön till att flyga på vattnet.

Denna unika båtmässa, belägen i den vackra Väggahamnen i Karlshamn, erbjuder en fantastisk miljö för både utställare och besökare. Här får besökare chans att uppleva det bästa av vad de största båtmärkena i Sverige har att erbjuda.

Det är inte bara båtar som står i centrum. Båtmässan har ett rikt utbud av upplevelser för hela familjen. Med allt från att åka fort på vattnet till att flyga på vattnet! Och längs med den idylliska hamnen finns charmiga restauranger, foodtrucks och i den maritima miljön i Väggavarvet ställer Malena Olsson ut sin konst ”SE(a)E FOOD”.

– Vi är glada över att se det växande intresset för vår flytande båtmässa, säger Pähr Svensson som är en av arrangörerna av mässan.

– Varje år lockar vi besökare från hela södra Sverige och Danmark, och vi ser fram emot att välkomna ännu fler båtälskare i år. Vi strävar efter att erbjuda en härlig upplevelse för hela familjen och att fortsätta vara en mötesplats för båtentusiaster.

Info: www.karlshamnboatshow.se