30 november, 2015

Atlantica firar 100 år av båtliv – officiell Partner till Båtmässan

Under 2016 fyller Atlantica Båtförsäkring 100 år. Födelsedagsfesten invigs på Båtmässan i Göteborg i februari där Atlantica också blir officiell Partner. Under mässan kommer Atlantica att synas på många olika sätt, bland annat i en egen monter som kommer att spegla ”100 år av båtliv”.

– Det personliga mötet är oslagbart för att skapa kontakter och goda relationer med våra kunder och som ett första steg under födelsedagsåret 2016 har vi valt att bli Partner till Båtmässan i Göteborg. Med utställningen ”100 år av båtliv” vill vi visa att livet på vattnet är en pågående resa som ständigt utvecklas – och vi med den, säger Mats Johansson, Atlantica Båtförsäkring.

– Vi är jätteglada över att Atlantica har valt att bli vår officiella Partner till Båtmässan under 2016. Atlantica Båtförsäkring är en given aktör i det svenska båtlivet och det är även roligt att våra besökare får tillfälle att ta del av ett stycke svensk båthistoria med utställningen, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan Göteborg.

Båtmässan arrangeras 6-14 februari 2016 På Svenska Mässan i Göteborg.
Mer information på www.batmassan.se