Surfa som på Hawaii på Båtmässan i Göteborg

Nu kan du äntligen få känna dig som surfarna på Hawaii. Passa på att testa nyheten i Aktivitetshallen, en Surf Simulator där det bara är att hoppa upp på ”den levande” surfbrädan och se hur länge du klarar att stå kvar. Veckans bästa surfare premieras.

– Surfsimulatorn är en del i uppgraderingen av Aktivitetshallen .Vi gör även ”prova på poolen” rejält större, nu blir den över 300 kvm. I bassängen kan både unga och gamla prova på att paddla kajak och kanot, ta sig runt på en SUP och köra eldriven gummibåt. Efter alla bassängaktiviteter är det bara att slå sig ner och njuta av en bit god mat på restaurang Gästhamnen, tipsar mässansvarig Bengt Wallin.

Båtmässan satsar mer än någonsin på att göra sitt evenemang till en familjefest där alla åldrar kan uppleva, inspireras och prova på.

– Vi vill att fler barn och barnfamiljer upptäcker båtlivet och allt fantastiskt det kan erbjuda. Därför genomför vi för första gången ”Skattjakten” för hela familjen där man kan vinna fina priser från Båtmässan utställare.

Precis som tidigare bjuder scenprogrammet på en mängd intressanta föreläsare samtidigt som det finns möjlighet att vara med på exklusiva världspremiärvisningar av nya båtar.

– Vi har aldrig haft så många världspremiärer klara så här tidigt, och mer lär det bli, säger berättar Bengt Wallin.

 

Båtmässan arrangeras 6-14 februari. Gratis entré för alla upp till 16 år.

Se mer på: www.batmassan.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*