18 januari, 2016

Suunto lanserar multisport/GPS-klockan Ambit3 Vertical

Suunto introducerar nu en ny medlem i Ambit3 Connected-familjen – GPS-klockan Suunto Ambit3 Vertical för multisport. Den nya modellen lämpar sig för sporter där planering och registrering av höjdförändringar är avgörande för att kunna träna och tävla, såsom löpning, cykling och skidåkning

I Ambit3 Vertical kombineras en ny lätt konstruktion med inbyggda funktioner för lufttryck, höjdprofil, vibrationssignaler och mångsidig multisport för löpning, cykling och simning med upp till 100 timmars batteritid. Liksom alla Ambit3-GPS-klockor registrerar Ambit3 Vertical hastighet och distans och dessutom ansträngning och återhämtning om klockan används tillsammans med Suunto Smart Sensor-pulsbälte.

Ett enkelt sätt att planera din träning och registrera din stigning
Du följer ruttens höjdprofil direkt i klockan med höjdökning och återstående stigning i realtid. Du får en summering av dina stigningar med totalvärden för 7 dagar, 30 dagar och ett helt år. Du kan dessutom se dina sammanlagda totalvärden för att hålla dig motiverad.

Planera din träning i farten med Suunto Movescount App och använd klockans vibrationssignaler för guidning. Ruttplaneringen i Suunto Movescount har förbättrats med topografiska kartor och höjdinformation. Med appen kan du anpassa din klocka och dela dina Moves i farten samt ta emot notiser om samtal och meddelanden direkt i klockan.

När du befinner dig i kuperad terräng får du hela tiden pålitlig information om din ansträngning och hur svår rutten är. Du kan använda effektmätaren för löpning för att kontrollera din takt med hjälp av tillvalet Stryd Running Powermeter. I och med lanseringen av Ambit3 Vertical kommer kompatibilitet med Stryd Powermeter att göras tillgängligt för alla Suunto Ambit3-klockor.

Designad för prestanda
Ambit3 Verticals nya antennkonstruktion ger en strömlinjeformad design och bekväm passform för alla handleder. Komposithöljet är lätt, medan ytterringen i rostfritt stål skyddar glaset. Suunto Ambit3 är vattentät ned till 100 m (300 ft) och designad, testad och tillverkad i Finland. Välj din favoritfärg bland fyra sportiga alternativ: blå, lime, vit och svart.

Pris 4 000 kr (4 500 kr med Suunto Smart Sensor). www.suunto.com/ambit3vertical