25 februari, 2016

Marinstereo med Blåtand och Spotify

Fusion är ett innovativt företag som leder utvecklingen av underhållning ombord. De är sedan några år tillbaka förstahandsvalet för många båtbyggare tack vare FusionLink. Genom anslutning till NMEA 2000 nätverket ombord kan de flesta tillverkare av multifunktionsskärmar som integrerat FusionLink kommunicera med Fusion marinstereo och fjärrstyra den. Den senaste produkten i Fusions framgångsrika produktserie är MS-RA70 som finns i två versioner, med eller utan NMEA2000 kompatibilitet.

MS-RA70 marinstereo har Fusions unika och eleganta TrueMarine design och är vattentät enligt IPX7. Den inbyggda förstärkaren har 4 kanaler på totalt 200W effekt (4x50W) och kan tack vare Multizone teknologi volymstyra två zooner individuellt. RA70 och RA70N har dessutom en lågnivåutgång för subwoofer och en lågnivåutgång för extern förstärkare. De är utrustade med integrerad AM/FM RDS radiomottagare. De är även förberedda för DAB radio genom att systemet kompletteras med Fusion DAB+ modul.

MS-RA70 är kompatibla med iPod, iPhone och Android telefoner via USB-anslutning. Externa ljudkällor som MP3-spelare kan anslutas via AUX-ingång på baksidan. Ytterligare ett alternativ till ljudkälla är USB-anslutningen på baksidan där USB-minne eller USB hårddisk kan kopplas in.

Bluetooth är inbyggt i stereon vilket gör det möjligt att streama till exempel Spotify musik från Bluetooth kompatibel utrustning som iPhone, iPad, Android telefoner etc. Fjärrstyrning av funktioner i MS-RA70 och MS-RA70N via Bluetooth är även möjlig från iPhone och iPad samt Android telefoner med FusionLink app installerad.

Fusion MS-RA70 – Pris 4 395 kr.

Fusion MS-RA70N (NMEA2000) – Pris 4 995 kr.

www.comstedt.se