29 februari, 2016

190 BR – först med AMT:s nya design

AMT 190 BR är en helt ny båt med den finska tillverkarens nya skrov. Den nya modellen har både stor invändig rymd och en omfattande standardutrustning.

AMT 190 BR

Det nya skrovet har tagits fram med tanke på alla båtägare som vill ha en snabb och ekonomisk båt med betoning på ett enkelt båtliv. Som alltid står goda prestanda och totalekonomi i centrum frö AMT, vilket gör båten väl lämpad för till exempel vattenskidåkning och båtturer med familj och vänner.

Tack vare skrovet når AMT 190 BR nära 40 knop även med en måttlig motor. Invändigt finns gott om plats för denna storleksklass med fri durkyta för enkel åtkomst runt båten. Under durken finns ett stort förvaringsfack för att förvara vattenskidor eller annan skrymmande utrustning. Förvaringsfacken har utrustats med Abloylås.

Rekommenderad motor är 80–115 hk. Redan med en 100 hk utombordare når båten en hastighet av 40 knop.

AMT båtar är designade och tillverkade i Finland.

www.amtboats.fi