29 februari, 2016

LIROS och Svensk Segling i ny satsning mot OS 2020

LIROS förlänger ännu en gång sitt sponsorsamarbete med Svenska Seglarförbundet, SSF. Den väletablerade tågvirkestillverkaren finns redan närvarande i de stora seglingsevenemangen världen över. Samarbetet med SSF blir en naturlig förlängning av den så framgångsrika OS-satsningen 2012 och det stundande OS 2016.

– Med tanke på vår verksamhet så är SSF en väldigt naturligt del för oss att samarbeta med. Segelsporten har vi ju gemensamt. Dessutom är SSF ett utmärkt forum som marknadsföringsplattform. Dels för att bygga vårt varumärke ännu starkare. Dels för att utveckla nya produkter ihop med SWE Sailing Team, säger Johnny Källman, VD på LIROS.

Från SSF, ser man fram emot det förlängda samarbetet.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda våra elitseglare att få rigga med den bästa utrustningen som finns att tillgå.  LIROS har väldigt hög kvalitet på sitt tågvirke och ett brett sortiment. Det betyder mycket för seglarna, och därmed också för hela Svenska Seglarförbundet, säger Stefan Rahm, sportchef på SSF.

– Våra produkter används av världsstjärnor och professionella seglare. Eftersom SSF visat att man levererat en mycket hög nivå av resultat och seglare, känns det självklart att vi ska vara en aktiv del av verksamheten, säger Johnny Källman.

www.lirosropes.se