3 mars, 2016

The Moorings öppnar försäljningskontor i Sverige

Marknaden för chartersegling hettar till ordentligt. Senaste är det The Moorings – marin livsstilsreseaktör – som öppnar försäljningskontor i Sverige för att möta den ökade efterfrågan på nya semesterformer.

edmu8ppfjmfddlkiowa0

Det har blivit populärt att boka en båt för privat bruk i Medelhavet och Karibien. The Moorings framgångsrecept är det stora antalet katamaraner och Power Yachts, motordrivna katamaraner utan mast och segel. Jämfört med en enskrovsbåt erbjuder en katamaran oslagbar komfort och bekvämlighet vilket i första hand framförallt tilltalar familjer och sällskap upp till 12 personer som reser tillsammans.

Båtarna kan bokas med kapten och gourmetkock för en oförglömlig total all-inklusive semester.

– The Moorings strategi är tydlig, säger Josie Tucci, VD på The Moorings.

– Tillsammans med våra svenska partners ska vi bearbeta både privat och företagsmarknaden. Försäljningen ska tredubblas på två års sikt. The Moorings har marinor i hela världen bland annat i Kroatien, Grekland, Italien, Miami, Bahamas, Karibien, Phuket, Seychellerna, Tahiti och Tonga för att nämna några. Nu ska vi bara få svenskarna att upptäcka The Moorings, ett bra tillfälle är på båtmässan ”Allt för sjön”, där vi ställer ut för första gången, fortsätter Josie.

www.moorings.com/se